Közösségi oldalaink

Technika

A új évben jelentős változások születtek a upc dirtecten

2021 januártól jelentősen átalakult a UPC Direct csatornakiosztása: búcsúztak a Discovery csoport csatornái és érkezett több régóta várt sportadó és idegen nyelvű csatorna is.

A Discovery család valamennyi csatornája így a Discovery Channel, a Discovery Science, a TLC, az ID, az Animal Planet, a Eurosport 1-2, a DTX, a Travel Channel és a Food Network kikerült a kínálatból a megszűnő Fine Living és Discovery Showcase adókkal együtt.

Az ismeretterjesztő csatornák közé érkezett az Ozone TV, a magyar nyelven is vehető BBC Earth HD és SD, de immár elérhető angol nyelven a Travel XP HD utazási programjai és a Love Nature HD és SD természetfilmjei.

A kieső sportadókat a DIGI Sport 1 HD és SD, valamint az Arena 4 HD és SD változata “pótolja”.

Zenei téren a Stingray Classica, a Stingray CMusic, valamint az élő pop, rock és hip-hop koncerteket közvetítő Stingray iConcerts került be a kínálatba.

A megszűnő RTL Spike helyén a Nickelodeon új csatornája, a tiniknek szóló TeenNick lesz január 12-től látható, míg január 31-én a Dikh TV, az ATV Spirit valamint a Pesti TV kerül be a kínálatba, miközben elbúcsúzhatunk a Hír TV-től.

Az új csatornák a UPC Direct Now-n keresztül is elérhetők lesznek.

Forrás: sat.tv.hu/Kardos Attila

További hírek a kategóriából: Technika

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!