Zsinórban a hatodik vereségét szenvedte el a Körösladány

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi matinéján zsinórban a hatodik vereségét szenvedte el a körösladányi csapat, amely immár nyolcadik egymást követő mérkőzésén maradt nyeretlen.

Fodor Sándor betegsége miatt Oláh Imre kapusedző meccselt a ladányiak kispadján. Mély talajú pálya fogadta a csapatokat Csepelen, ennek megfelelően a hátsó biztonságot igyekeztek szem előtt tartani a játékosok mindkét oldalon. Szűk félórán keresztül eredménytelen „sárdagasztás” folyt, a kapukat csak egy-egy pontrúgásból tudták veszélyeztetni a felek. A 29. percben azután megszerezte a vezetést az Újpest, egy visszagurított labdát Hulicsár 14 méterről lőtt a hosszú sarokba, 1–0. A szünetig felpörgették a játékot a ladányiak, de komolyabb lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk.

Újpesti góllal kezdődött a második félidő is. Az 50. percben egy szögletet még hárítottak a ladányi védők, ám a labda visszakerült a szélre, a beadásra pedig Hulicsár érkezett pontosan, aki közelről bólintott Ivicsevics kapujába, 2–0.

Kettő minuta elteltével gyakorlatilag le is zárták a meccset a házigazdák. Zelenyánszki szabálytalankodott fölöslegesen 24 méterre a kaputól. A szabadrúgásnak Böndi állt, aki a hézagosan felálló sorfal között lőtt a bal alsó sarokba, 3–0.

A folytatásban hiába dominálta a meccset a vendégcsapat, játékába sok hiba csúszott, az ellenfél kapuja előtt pedig nem igazán tudott veszélyt jelenteni, így nem maradt esélye szorosabbá tenni a mérkőzést.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Újpest FC II.–Körösladány MSK 3–0 (1–0)
Budapest, Csepeli Stadion, zárt kapuk mögött
Vezette: Szommer Attila (Tinnyei Zsolt, Kapéter Jordána).
Gólszerző: Hulicsár (29., 50.), Böndi (52.).
Jó: Hulicsár Fehér, Baráth, ill. Ivicsevics, Zelenyánszki.

Újpest II.: Rodics – Böndi, Nagy Zs. R. (Milasinovics, 81.), Kovács D. (Benyó, 81.), Eckl – Fehér, Baráth, Ferkel – Skulka (Nagy Zs., 65.), Hulicsár (Kenyeres, 80.), Hegedűs (Kiss K., 68.). Vezetőedző: Mundi Viktor.

Körösladány: Ivicsevics – Prasler (Vastag, 83.), Szabó Á., Vincze, Krajcsó (Szabó V., 83.) – Ruzsa, Knyihár (Pusztai, 58.) – Mácsai (Kisari, 71.), Zelenyánszki, Burai (Rádai, 71.) – Ilyés. Megbízott edző: Oláh Imre.

Oláh Imre: – Gratulálok a fiatal újpesti csapatnak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, mert a helyzeteit kíméletlenül kihasználta. Sajnos mi a kevés lehetőségeink közül mindig rossz megoldást választottunk.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – Impresszum