Zlatan Ibrahimovic visszatért Olaszországba!

Zlatan Ibrahimovic Fotó: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan hivatalos oldalán számolt be a hírről, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatér az együtteshez.

Ibrahimovic 2010-ben érkezett a Milanhoz, miután finoman szólva sem alakított ki jó kapcsolatot a Barcelona akkori trénerével, Pep Guardiolával. A piros-fekete mezben 85 meccsen 56 gólt szerzett, és kulcs szerepe volt a milánóiak utolsó bajnoki címében.

A svéd klasszis ezt követően a PSG-be igazolt, ahonnan a Manchester Unitedhez vezetett az útja. A vörös ördögöknél újra együtt dolgozhatott José Mourinhóval, majd innen Los Angelesbe tette át a székhelyét. Ibrának lejárt a szerződése a Galaxyval, de egyáltalán nem gondotl a visszavonulásra, így ismét visszatért Milánóba, ahol egyelőre féléves szerződést írt alá, amit egy évvel meghosszabbíthatnak a felek.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!