Connect with us

Sport

Vereséget szenvedett Gyirmóton az Előre

Fotó: Gyirmót FC Győr

Nem éppen a Békéscsaba 1912 Előre aranyoldalaira kerül be 2019 szeptembere, amelyet győztes bajnoki nélkül zárt az NB II-es csapat. A lila-fehérek a pontvadászat 10. fordulója keretében a Gyirmót otthonában szenvedtek fájó vereséget, hiszen a lehetőségeik adva voltak a pontszerzéshez, mégis a hazai együttes kasszírozta be mindhárom egységet

43.percben Heffler 25 méterről, szabadrúgásból tekert a kapu bal alsó sarka felé, és a labda a kapufáról pattant a Békéscsaba kapujába 1-0.

A szünet után az 59. percben Nagy Patrik szabadrúgását követően Tóth Bence emelt vissza középre, ahol az előrehúzódó Lipták közvetlen közelről fejelt a kapu felső részébe 2-0.

Merkantil Bank Liga NB II, 10. forduló

Gyirmót FC Győr–Békéscsaba 1912 Előre 2–0 (1–0)
Győr-Gyirmót, 410 néző
Vezette: Pillók Ádám (Aradi József, Ország Péter).
Gólszerző: Nagy P. (42.), Lipták (58.).

Gyirmót: Rusák – Villám, Hudák D., Lipták, Zeke – Vass Á. – Májer M., Nagy P., Tóth B., Heffler N. – Szarka. Csere: Vogyicska, Koltai, Mayer A., Pálfi, Szabó L., Krebsz, Lázár. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Békéscsaba: Ribánszki – Szalai, Farkas, Szélpál, Mészáros – Máris, Nagy S., Király, Bidzilya – Olasz, Kovács Á. Csere: Uram, Károly, Pantovics, Hursán, Babinyecz, Gréczi, Burai. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Schindler Szabolcs: – Az első félidőben jól és szervezetten játszottunk és megvoltak a gólszerzési lehetőségeink is. Sajnos ezekkel a helyzetekkel nem tudtunk élni, így most már veszélyzónába kerültünk. A másik csapat két pontrúgásból szerzett két gólt és ezekkel meg is nyerte a mérkőzést. Remélem mindenki érzi, hogy olyan helyzetbe kerültünk, amelyben mindenkitől sokkal többre van szükség!

Csertői Aurél: – Döcögősen indult a mérkőzés, de az első játékrész derekán sikerült elkapnunk a ritmust és előnnyel fordulhattunk. Szünet után már jobban játszottunk, nem volt átütő erő a vendégekben, hiszen nem hagytuk őket kibontakozni. Győzelmünk teljesen megérdemelt.

More in Sport

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!