Vereség a Nyíregyháza otthonában

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság vasárnapi 4. játéknapján balszerencsés vereséget szenvedett Szabolcsban a Békéscsaba 1912 Előre csapata. A lilák az első félidő derekán kihagyták a kihagyhatatlant, a házigazdák pedig góllal büntettek ezért a szünet előtt, a folytatás pedig már az ő akaratuk szerint zajlott.

44. perc: Szinanovics jobbról pontosan centerezett, Hornyák Marcell pedig felugorva, tíz méterről a bak sarokba fejelt, 1–0.

56. perc: Kovács Norbert lódult meg a bal szélen jól tekert középre, a berobbanó Szinanovics Szinan lövéséhez ugyan hozzá ért Uram János, de hárítani nem tudott, 2–0.

88. perc: Egy kontra végén Kártik Bálint lépett ki,elhúzta a labdát a kapujából kiinduló Uram mellett, majd 10 méterről az üres kapuba passzolt, 3–0.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Nyíregyházi Spartacus FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–0 (1–0)
Nyíregyháza, 850 néző.
Vezette: Veizer Roland (Márkus Péter, Tőkés Róbert).

Nyíregyháza: Jova – Polényi, Fodor, Végső, Farkas M. (Papp, 87.) – Svedjuk, Kártik, Cenaj, Szinanovics (Ötvös, 80.) – Kovács N. (Motkó, 85.), Hornyák. Vezetőedző: Zorán Szpisljak.

Békéscsaba: Uram – Pilán, Farkas, Szélpál, Mészáros – Nagy S., Király, Bidzilya, Szalai (Máris, 59.) – Faragó (Gréczi, 65.), Kovács Á. (Pantovics, 59.), Vezetőedző: Schindler Szabolcs.Sárga lap: Szalai a 38., Király a 39., Fodor a 49., Szélpál a 62. percben.Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM