Közösségi oldalak

Sport

Váratlan hazai vereség Körösladányban

Váratlan hazai vereséget szenvedett a Körösladány MSK együttese, az NB III.-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 21. játéknapján. A sárréti együttes meddő támadójátékot mutatott be a Monorral szemben, a vendégeknek viszont egy sikeres kontra három pontot hozott.

Az első félidő kevés lehetőséget hozott a két csapat számára. Jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a játékosok, mindössze egy-egy ziccer adódott. A szünetre így is a vendégek térhettek előnnyel, mert a 44. percben egy kiugratással Rácz meg sem állt csak a ladányiak kapujában.

A második félidő elején emberhátrányba kerültek a monoriak, Szin második sárga lapja után kényszerült a pálya elhagyására. Eztán a vendégek négy-négy-egyes alakzatban megszállták a térfelüket, próbálták megbecsülni a labdát, és veszélyes kontráikból idő előtt le is zárhatták volna a meccset. A hazaiak jelentős mezőnyfölényben voltak, de sok rossz passz csúszott a játékukba és nem volt meg bennük az a fajta átütőerő, ami a pontszerzéshez kellett volna.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Monor SE 0–1 (0–1)
Körösladány, 330 néző
Vezette: Nagy Attila László (Szabó Ferenc Szilárd, Bán Kristóf Patrik).
Gólszerző: Rácz (44.).
Piros lap: Szin (53. – második sárga lap).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Ruzsa, 63.), Raducu (Bakk, 46.), Wéber, Krajcsó (Farkas J., 81.) – Czirok (Geiger, 63.), Papp Zs. – Rajsli, Zelenyánszki, Talpalló N. (Csicsely, 46.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Monor: Bozsó – Agóts (Ivády, 90.), Szabó B., Papp Gy. (Csontos, 85.), Szin – Puskás, Rácz (Nosztrai, 85.) – Farkas Á., Markó, Juhász Zs. – Horváth L. (Kocsis, 85.). Asszisztensedző: Halgas István.

Ekker Attila: – A gyenge első félidei játékunkat próbáltuk szünet után kozmetikázni, de még emberelőnyben sem sikerült gólt szereznünk. Tanácstalanok és meddőek voltunk a támadó harmadban, így ma a céltudatosabb Monor megérdemelten nyert.

Videó: Sportklub