Közösségi oldalak

Sport

Újabb vereség ezúttal Szegeden

Egyre nagyobb bajba sodorja önmagát a Körösladány MSK labdarúgócsapata, amely a tavaszi harmadik játéknapon az NB III-as Közép csoport utolsó előtti helyén álló Szegedi VSE mórahalmi albérletében sem tudta megszerezni első idei pontjait.

Balszerencsésen indult a meccs a vendégek számára, hiszen Zelenyánszki 16 méteres lövése alig kerülte el a felső sarkot. A másik oldalon viszont a 6. percben elvégzett első hazai szöglet végén Szabó Ákos fejéről a saját kapujába került a labda, 1–0. Szűk negyedórát követően még Szántónak volt egy ígéretes emelése 14 méterről, de kicsivel mellé szállt. A félidő további részében a küzdelem dominált a pályán, helyzetet nem tudtak kialakítani a csapatok.

Szünet után a házigazdák térfelére tevődött át a játék. A ladányiak az 55. percben Kisari lerántásánál reklamáltak az elmaradt büntetőért. Negyedóra múltán Vastag előtt nyílt meg az egyenlítés, de hatalmas helyzetben Zsibritába lőtte a labdát. Bő 10 perccel később ugyancsak az ő veszélyes szögletét hárította az egykori ladányi hálóőr, a 80. minutában pedig érkezett hazai részről a mecset lezáró esemény. Oláh szabadrúgása megpattant a sorfalon, megtévesztve Ivicsevicset, aki így tehetetlen szemlélője lett az újabb szegedi találatnak, 2–0.

Összességében a vendégek az idény legharmatosabb játékával szenvedtek fájó vereséget, ezzel pedig tovább nehezítették helyzetüket. A sárréti alakulat az éppen bennmaradást érő 15. helyen maradt, köszönhetően annak is, hogy a Vác–Hódmezővásárhely találkozó elmaradt.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Szegedi VSE–Körösladány MSK 2–0 (1–0)
Mórahalom, zárt kapuk mögött
Vezette: Leél-Őssy Ádám (Deme Rajmund, Dobos Dávid).
Gólszerző: Szabó Á. (6. – öngól), Oláh (80.). Kiállítva: Kelemen (70.).
Jó: Tóth I., Zsibrita, Kormányos, ill. senki.

Szeged: Zsibrita – Kormányos, Tóth I., Ondrejó (Bakó, 73.), Dóra – Mészáros, Pócs D. – Zana, Fülöp (Hatvani D., 35.), Bodor (Oláh, 73.) – Csanádi (Kelemen, 62.). Edző: Paksi Péter.

Körösladány: Ivicsevics – Krajcsó, Szabó Á. (Pusztai, 46.), Vincze, Ruzsa – Knyihár (Papp Zs., 46.), Szántó – Rádai (Szabó V., 74.), Zelenyánszki, Mácsai (Vastag, 65.) – Kisari. Edző: Fodor Sándor.

Fodor Sándor: – Gratulálok a hazai csapatnak!