Taekwon-dos örömünnep Battonyán

Örömteli időszakon lépett túl a battonyai Barátság SE ITF taekwon-do szakosztálya. Eredményesen szerepeltek a németországi Inzell-ben megrendezett világbajnokságon, ráadásul a szakosztály két edzője, Rádai Imre és Rádai Roland sikeresen vizsgáztak IV.DAN mesterfokozatra. Volt tehát ok az ünneplésre.

Ünnepélyes szakosztályi vacsorát tartottak, ami jó alkalmat adott a történések elemzésére, amit Gombos Attila V.DAN nemzetközi bíró, segítő instruktor végzett el a rá jellemző alapossággal. Rádai Roland IV.DAN edző is hozzászólt, aki könnyű helyzetben volt, hiszen mind három válogatott versenyzőjük megállta a helyét, az újonc Kurunczi Gábor kilencedik lett; Tóth Balázs két csapat bronzéremmel térhetett haza, míg Mezei Nikolett megvédte világbajnoki címét.

A támogatók részéről Marjai János polgármester – aki magánemberként is támogató felajánlást tett- elemezte, mit is jelent a városnak az egyesület. Kitért az utánpótlás korosztályúak eredményeire is. Mutatja az önkormányzat hozzáállását hogy megtisztelte a rendezvényt Varga István városi jegyző is. A szakosztályi munka folyamatosságát és az eredményeket ismertető média munkát emelte ki Shihan Gregor László VII.DAN , a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke. A finom vacsorát jó hangulatú baráti beszélgetés zárta.

Gregor László

Close