Közösségi oldalak

Sport

Nyolc mérkőzés óta nem tud nyerni a Békéscsaba az NB II-ben

Fotó: Békéscsaba 1912 Előre/Such Tamás

Zsinórban negyedik mérkőzését bukta el egyetlen góllal, és a nyolcadikat hozta le nyeretlenül a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata. A lilák a bajnokság vasárnapi 11. fordulójában a Diósgyőrrel szembe maradtak alul a Kórház utcában, ezzel pedig az utolsó előtti helyre csúsztak vissza a tabellán.

62. perc: Szőke jobbról tette közére a labdát, a Lukács Dániel elől menteni igyekvő Fazekas Lóránt olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy az a lábáról a bal sarokban kötött ki, 0–1.
75. perc: Szőke ívelte középre a labdát, Krnács kiöklözte azt, Bényei elöl pedig úgy mentettek a védők, hogy a játékszert Holdampf Gergő elé, aki 22 méterről a kapu közepébe lőtt, 0–2.
86. perc: Horváth jobbról elvégzett szögletét Máris fejelte meg a büntetőpont tájékáról, a labdába az ötösön álló Czékus Ádám is belestukkolt, ami így irányt váltva csapódott a bal felső sarokba, 1–2.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Diósgyőri VTK 1–2 (0–0)
Békéscsaba, 1230 néző
Vezette: Kovács J. Zoltán (Sinkovicz Dániel, Tőkés Róbert).
Gólszerző: Czékus (86.), ill. Fazekas (62. – öngól), Holdampf (75.).
Sárga lap: Szalai (39.), Czékus (45+2.), Zvara (70.).

Békéscsaba: Bukrán (Krnács, 36.) – Puskás, Albert, Fazekas, Szalai D. – Zvara (Hodonicki, 87.), Kitl M., Mikló (Máris, 67.) – Lukács R. (Hamed, 67.), Czékus, Horváth P. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

DVTK: Danilovics – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Bokros (Farkas D., 83.) – Bertus (Papp M., 76.), Holdampf, Bényei – Lukács D. (Jurek, 83.), Cseke, Eppel (Szőke, 58.). Vezetőedző: ifj. Kuznyecov Szergej.