Közösségi oldalak

Hírek

Nem jutott pont az Előrének Ajkán

Fotó: Penovác Károly/Veszprémi Napló

A Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó-bajnokság szerdai 8. fordulója sem hozta meg az áttörést a Békéscsaba 1912 Előre életében. A lila-fehérek Ajkán egy félidőn keresztül meglehetősen „lelakott” csapat képét keltették, azt követően vittek némi tüzet a játékba, de így sem kerülhették el a vereséget.

9. perc: A jobb szélen Sejben forgatta meg Borát és az alapvonal közeléből pontosan adta középre a labdát, amelyre a kapu előterében Csizmadia érkezett, aki Albert mellett zavartalanul fejelt a bal sarokba, 1–0.
68. perc: Gyors összjáték után Lukács ugratta ki Horváth Pétert, aki az ötös sarkáról, Horváth Dániel mellett a rövid sarokba tekert, 1–1.
83. perc: Stoiacovici Dávid vette célba a kaput egy rövid felszabadítás után és 24 méterről, kissé jobbról kilőtte a békéscsabai kapu jobb oldalát, 2–1.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

FC Ajka–Békéscsaba 1912 Előre 2–1 (1–0)
Ajka, 970 néző
Vezette: Káprály Mihály (Becséri Gergely, Baghy Csaba).
Gólszerző: Csizmadia (9.), Stoiacovici (83.), ill. Horváth P. (68.).
Sárga lap: Csizmadia (57.), Görgényi (58.), Szarka (91.), ill. Király (30.), Mikló (52.), Gránicz (93.).

Ajka: Horváth D. – Tóth G., Heffler T., Tar, Présinger – Görgényi – Murka (Szarka, 73.), Lehoczky, Csizmadia (Stoiacovici, 77.), Sejben – Gaál (Orosz, 73.). Vezetőedző: Kis Károly.

Békéscsaba: Krnács – Puskás, Albert, Bora, Nagy S. (Miklós, 46.) – Sipos, Kitl (Gránicz, 62.) – Horváth P., Király (Pantovics, 68.), Varga Sz. (Szabó P., 62.) – Paudits (Lukács, 46.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.