Közösségi oldalak

Sport

Nagyszénási győzelemmel zárult a pótolt mérkőzés

Nagyszénási sikerrel zárult az őszi 13. játéknapról pótolt Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A házigazdák az Előre második számú együttesét múlták felül, ezzel a két csapat között 8 pontra fogyott a különbség a tabella ötödik és hatodik helyén.

Kevés helyzetet hozott az első félidő, a hazaiak néhány lövőhelyzetig jutottak, a vendégek játékában viszont nem volt igazi veszély. Egy jogosan megítélt büntetőnek köszönhetően a Szénás előnnyel tudott fordulni.

A második félidő szórakoztatóbb mérkőzést hozott, először az Előre szerzett gólt, de a hazaiak hevesen reklamálták, hogy a játékszer nem haladt át a gólvonalon. Miután a játékkal foglalkoztak, sebtében gólra váltottak közelről egy centerezést, az i-re pedig Nagy Szabolcs újabb tizenegyese tette fel a pontot. Megérdemelt hazai győzelem született.

Nagyszénás SE–Békéscsaba 1912 Előre II. 3–1 (1–0)
Nagyszénás, 70 néző
Vezette: Fekete Tibor.
Gólszerző: Nagy Sz. (29., 72. – mindkettőt 11-esből), Gazsi (60.), ill. Balázs (58.). Jó: Szlovák, Libor, Gazsi, Nagy Sz., Sebők, ill. senki.

Nagyszénás: Lévai – Godár, Lugasi J. (Nagy M.), Szlovák, Lugasi M., Libor, Kukovecz, Gazsi, Márk, Nagy Sz. D., Sebők (Kálmán). Edző: Juhász Norbert.

Békéscsaba II.: Somogyi – Csikós (Lipcsei), Harmati, Gedó (Kurai), Bacsa, Lauri, Hursán (Orvos), Pusztai O. (Biró), Rostás, Farkas Á., Balázs (Ilyés B.). Edző: Jakab Péter.

Juhász Norbert: – Megfelelő mentalitással, fegyelmezetten játszottunk, így a mérkőzés egészét tekintve megérdemelten nyertünk.

Jakab Péter: – Amit főztünk, megettük.

B.M.