Közösségi oldalak

Sport

Nagy gödörben a Füzesgyarmat

Fotó: Gidai Piroska

„Hatpontos” mérkőzést veszített el a gyarmati csapat az NB III.-as bajnokság tavaszról előrehozott első fordulóban. A sárrétiek az újonc Martfű ellen maradtak alul saját otthonukban, ezzel nem tudtak megnyugtató pozíciót kialakítani maguknak a tabellán.

Kiegyenlített első félidőt hozott a találkozó, több lehetőség is adódott pró-kontra a meglehetősen mély talajon. A kapu előtti dagonyát kihasználva szerzett vezetést a Martfű, majd egy öngóllal duplázta meg előnyét, mert a felszabadítani akaró Bella lábáról lecsúszott a vizes labda és balszerencséjére saját kapujában kötött ki.

A második játékrész gyarmati dominancia jegyében telt, de helyzet nélkül. A vendégek kapusának csupán Bódis szabadrúgásánál kellett nagyot mentenie. A 77. percben pedig végleg eldőlt a meccs, amikor is a martfűiek egy kontrából meglőtték a harmadik góljukat.

B.M.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Martfűi LSE 0–3 (0–2)
Füzesgyarmat, 150 néző
Vezette: Török Mihály (Gergely Márton, Juhász Bálint).
Gólszerző: Desnica (29., 79.), Bella (39. – öngól).

Füzesgyarmati SK: Fildan – Bella (Soós, 46.), Csáki (Béres, 83.), Bódis, Pinte (Virág, 62.) – Bartók, Mező – Achim S. (Kiss P., 14.), Sándor, Szabó B. (Szilágyi, 83.) – Szakács. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Martfűi LSE: Ladányi – Draskóczi, Mlinárcsik, Kasik – Polyák, Asztalos, Desnica (Izsold, 89.), Vadas (Tóth N., 77.), Telinger – Pintér (Szedlák, 89.), Kriska (Szabó T., 72.). Edző: Czinkon Szabolcs.

Boros Tibor: – A mai mérkőzés közben két opció vetődött fel bennem. Nem kérdés, hogy változtatásra van szükségünk, inkább az a dilemma, hogy melyik úton induljunk. Vagy máris a jövő évi megye-egyes csapatának építésébe kezdünk, vagy ha sikerült partnert találunk, akkor pedig minőségileg kell alaposan belenyúlni a keretbe, hogy legyen esélyünk a bennmaradásra.

Czinkon Szabolcs: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert maradéktalanul betartották a megbeszélteket és nem hagyták, hogy szereplésünk negatív szériába csapjon át. Több támadásunkban is viszontláttam azt, amiket edzéseken gyakoroltunk.

Videó: Sportklub

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna