Mindkét edzőmérkőzést az Előre nyerte a Tiszakécske ellen

Fotó: 1912elore.hu

Szombaton a 4-es Honvéd utcai pályán két felkészülési mérkőzést játszott egymással a Békéscsaba 1912 Előre és Duna Aszfalt Tiszakécske. Mindkét 90 perc lila-fehér sikerrel zárult.

Az NB II-es februári rajtra készülő két csapatban az első találkozón a vendégeknél jobbára a tartalékok léptek pályára. A csabaiak új támadója Lukács Raymond gyorsan betalált, majd a félidő közepén a vendégek egyenlítettek. A játékrész hajrájában a fölényben lévő hazaiak újabb két gólt szereztek. Fordulás után továbbra is a lila-fehérek irányították a játékot, Lukács Raymond újabb két gólt szerzett, majd Pantovics is betalált a félidő közepére. Az utolsó huszonöt percben már nem esett újabb gól, a csabai csapat megérdemelten győzött.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés 1.

Békéscsaba 1912 Előre–Duna Aszfalt Tiszakécske 6–1 (3–1)
Békéscsaba, 4-es Honvéd utca. Vezette: Bálint A. (Alberti, Csatári).
Gólszerző: Lukács R. (8., 54., 57.), Hursán (31.), Mészáros M. (35.), Pantovics (67.), ill. Lukács D. (29.).

Békéscsaba: Uram – Szalai, Farkas M., Nagy S., Mészáros M. – Bidzilya, Hursán, Király, Pantovics – Kovács Á., Lukács R. Játszott még: Polényi Burai, Gréczi M. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Tiszakécske: Baráth – Oláh M., Csáki, Preklet, Kocsis G. – Szabó D., Szuhodovszky, Timári, Kirchner – Lukács D., Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Virágh Ferenc.


A második találkozón fordított volt a helyzet, ezúttal a hazaiknál szerepeltek azok, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak az ősszel, míg a kécskeiek az első sorukat szerepeltették, megerősítve a most érkezett, egykori NB II-es gólkirállyal, Máté Jánossal. A vendégek gyors góljára hamar jött a csabai válasz, de a félidő hajrájában Máté előnyhöz juttatta csapatát. Fordulás után több cserejátékos is lehetőséget kapott az Előrénél, és a 61. percre egyenlítettek a lilák. Kiegyenlített játék folyt a pályán, majd a lefújás előtt a cserként beállt, Bán Benedek megszerezte a győztes gólt a hazaiaknak.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés 2.

Békéscsaba 1912 Előre–Duna Aszfalt Tiszakécske 4–3 (1–2)
Békéscsaba, 4-es Honvéd utca
Vezette: Takács T. (Buzás, Belicza).
Gólszerző: Barna B. (8.), Faragó (55., 61.), Bán (88.), ill. Farkas N. (4., 50.), Máté (37.).

Békéscsaba: Czinanó – Pilán, Polényi, Babinyecz, Zahorán – Váradi, Lustyik, Faragó, Barna B. – Gréczi M., Burai. Játszott még: Bán, Bukor, Kmetykó, Tóth D., Kasik, Mácsai, Lászik. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Tiszakécske: Varga Á. – Erdélyi, Temesvári, Ludánszki B., Sváb – Gréczi G., Tölgyesi, Horváth A., Farkas N. – Máté, Zádori. Vezetőedző: Virágh Ferenc.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!