Király Gábor is ott lesz a “Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű rendezvénysorozaton

A Sportcsillagok Békéscsabán elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül október 14-én Király Gábor érkezik Békéscsabára, aki 108 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt.

A kapus-legendát október 14-én (hétfőn) 18:00 órától fogadjuk a Kórház utcai centerpályán, ahol az új lelátón motivációs foglalkozással és élménybeszámolókkal örvendezteti meg utánpótlás-korú labdarúgóinkat.


Természetesen a rendezvény teljesen nyitott, tehát bárki ingyenesen találkozhat a helyszínen Király Gáborral, és közös fotókat is készíthet vagy akár aláírást is kérhet majd tőle, sőt ha minden a tervek szerint alakul, akkor a feltett kérdésekre is válaszol majd.

Király Gábor egyébként egy meglepetéssel is készül – amiről még maguk a rendezők sem tudnak részleteket!

Minden érdeklődőt, szimpatizánst szeretettel vár a rendezőség!

A mackónadrágos kapus október 15-én (kedden) 10:00 órától a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornatermében tapasztalatairól beszél, valamint európai élményeiről tart előadást. Ez a foglalkozás zárkörű, tehát kizárólag az iskola diákjai vehetnek rajta részt. A kapus megjárta Európa legjobb ligáit, többek között a német- és angol bajnokságokban is a világ legjobb csatáraival kellett farkasszemet néznie.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!