Közösségi oldalak

Sport

Kick-box évzáró Füzesgyarmaton

Az év végén a sportélet egyik megszokott eseménye, hogy a klubok összegzik az év eseményeit, történéseit, együtt örülnek az elért eredményeknek. December végén a füzesgyarmati Hegyesi Kick-box Egyesület tagjai és szimpatizánsai, vendégei is ilyen eseményre gyűltek össze a füzesgyarmati Kedves Presszó különtermében.

A meghívott vendégek között jelen volt a klub egykori névadó alapítója, Hegyesi Zsolt, s az is örömteli volt, hogy olyan régi „harcosok” is eljöttek, akik ma már nem aktívak, de büszkék arra, hogy ebben a klubban gyakoroltak hosszú éveken keresztül. Szabó Imre, Száva Lajos, Rostás László, Gasparik Zoltán, Csató Attila és társaik egymás után elevenítették fel a régi emlékeket, s néhány megfakult, de nagy becsben tartott fotó is előkerült.

A meghívott vendégek között foglalt helyet Shihan Gregor László VIII.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. A klub vezetője, Gasparik Róbert III.DAN elemezte az elmúlt, csöppet sem könnyű időszakot. A rövid beszámoló után köszöntötte a klub legeredményesebb versenyzőjét, Bak Ágnes Pannát, aki a Montenegróban, Budvában megrendezett utánpótlás kick-box Európa-bajnokságon csapatban ezüstérmet szerzett, egyéniben pedig az ötödik helyen végzett.

Shihan Gregor László elnöke is köszöntötte a megjelenteket, kihangsúlyozva, hogy a klub erejét mutatja, ebben a nehéz időszakban is életképes maradt. Külön öröm a régi tagok ittléte, hiszen mutatja , hogy a Hegyesi KBE megbecsüli a múltat is, s ez a jövő záloga. A jó hangulatú este vacsorával, és jó hangulatú, baráti beszélgetéssel zárult. Köszönet illeti Fábián Mihály, Gasparik Róbert és társaik szervező munkáját. Így újult erővel lehet megfelelni az 2022 év eljövendő feladatainak!