Két OB győzelem a 10 km-es Futóversenyen

Kiválóan szerepeltek a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club atlétái az idei 10 km-es Országúti Futó Bajnokságon. Mint minden évben, idén is Szombathely adott otthon a versenynek. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubot két atlétája képviselte, és mind a ketten győzelemmel tértek haza.

Pontban 13 órakor dördült el a rajtpisztoly, ami a hölgyek versenyének rajtját jelezte. Ebben a mezőnybe indult Pap Csilla, aki erős futással, a versenytáv nagy részét egyedül tette meg, és nem talált legyőzőre. Gregor László versenyzője 37:02-es idővel szakította át elsőként a célszalagot így felnőtt országos bajnoki címet szerzet! A hölgyek után öt perccel indult el a férfiak mezőnye, ahol Tóth Sándor tanítványa, Diószegi Dávid, klubunk kiváló versenyzője is ott volt. Dávid új egyéni csúcsot ért el 32:00-ás idővel.

Ezzel az eredményével az U23 korosztályban nem talált legyőzőre, és megszerezte a bajnoki címet!


Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!