Közösségi oldalak

Sport

Jó ha tudják a Békéscsaba-Újpest mérkőzésre készülők!

A Kórház utcai Stadionban március 2-án, szerdán 20 órakor rendezik meg a Békéscsaba 1912 Előre–Újpest FC MOL Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzést. A találkozó nagy érdeklődésre tart számot, a klub pedig szeretné elérni, hogy a jegyértékesítés és beléptetés zökkenőmentes legyen, ezért számos hasznos információt tett közzé a honlapján.

Fontos eleme, hogy a bérletek érvényesek lesznek a találkozóra. A tulajdonosok számára ingyenes tiszteletjegy igénylése, illetve átvétele szükséges, amelyet a bérlet bemutatásával tehetnek meg. A klub azt javasolja, hogy az  tisztelet belépőket ne a mérkőzés napján vegyék át a pénztáraknál, mert a meccs napján értékesíthető, illetve kiadható jegyek már csak limitált számban állnak majd rendelkezésre.
Ezúttal a 15 év alattiaknak is szükséges  tiszteletjegy igénylése, akik ugyancsak térítésmentesen tekinthetik meg a mérkőzést. A jogosultságot személyi, illetve diákigazolvány bemutatásával igazolhatják. A hazai szurkolók az Előre székház után balra található, 5-ös számú kapun léphetnek be a körgát felőli oldalra (A4, A5 és A6 szektorok), a ligetben található 3-as számú kapun keresztül pedig az A1, A2 és A3 szektorokat érhetik el a nézők.

További részletek a klub honlapján, ide kattintva tekinthetők meg.