Közösségi oldalak

Sport

Indulnak a megyei teremcsaták

Egy gól a sok közül, a 2020-as orosházi döntőből. Fotó: Rosta Tibor/OrosCafé

Az A- a B- és a C-jelű csoportok küzdelmeivel a szeghalmi Városi Sportcsarnokban szombaton kezdetét veszi a második alkalommal kiírt Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupa. A három selejtező napból, plusz döntőből álló két hétvégét érintő sorozat a viharsarki pontvadászatban érdekelt nagypályás labdarúgócsapatok számára nyújt játéklehetőséget a téli felkészülés megkezdése előtt.

 

Az első hétvége programja a Berettyó-parti városban zajlik. Szombaton egész nap 12 csapat csatázik a három finálés helyért, vasárnap délután pedig újabb két csoport küzdelmeire kerül sor. A divíziókon belüli sorrendet körmérkőzések döntik el, ennek alapján a legjobbak jutnak a január 16-i orosházi nyolcas döntőbe, melynek mezőnye egy nappal korábban válik teljessé, az ottani selejtezők eredményei alapján.

A nagypályán megmutatkozó osztálykülönbségeket áthidalhatja, hogy a játék 5×2 méteres kapura zajlik. Ez egyfelől felgyorsítja a játékot, másrészt gólokban gazdagabbá teszi a mérkőzéseket. Portálunkon folyamatosan nyomon követjük a mérkőzések és a csoportok alakulását, a döntő napjára eső csatákat pedig portálunk élőben közvetíti, ahol bárki nyomon követheti az eseményeket.

Fontos információ a játékosok, vezetők és a helyszínekre kilátogató nézők számára, hogy csak védettségi kártya felmutatásával léphetnek a csarnokba, ahol az érvényben lévő járványügyi intézkedésekhez igazodva, kötelező a szájmaszk viselete.

Bmsextra.hu

Íme a csoportbeosztások:

A-csoport: Gyulai TFC, Mezőmegyer SE, Körösladány MSK II, Elek USE
B-csoport: Körösladány MSK, Dobozi SE, Kondorosi TE, Kevermes SE
C-csoport: Szeghalmi FC, Sarkadi KLE, Mezőberényi LE, Köröstartcsai KSK
D-csoport: Bucsa SE, Gerlai SE, Csabacsűdi GYLSE
E-csoport: Szarvasi FC, Csárdaszállási SZSK, Zsadányi KSE, Medgyesbodzás SE
F-csoport: Jamina SE, Gádorosi LSE, Mezőkovácsházi TE, OMTK-Rákóczi
G-csoport: Nagyszénás SE, Tótkomlósi TC, Magyarbánhegyesi FC, Kaszaper FC
H-csoport: Orosházi MTK-ULE, Battonyai TK, Pusztaföldvári SZSE, Békésszentandrási HMSE

A részletes program ide kattintva tekinthető meg: