Közösségi oldalak

Sport

Háromgólos győzelmet szerzett a Békéscsaba Előre II. Tarpán

Háromgólos előnyre tett szert a Békéscsaba Előre II. csapata vasárnap délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán. A mérkőzés elején ugyan kicsit visszafogott játékkal kezdett a Békéscsaba, ahol a Tarpa ragadtta magához a kezdeményezést. Ahogy múlt az idő, úgy nőtt a hazaiak fölé a Békéscsaba együttese. A fordulás után teljesen magához ragadtta az irányítást Brlázs Gábor csapata, és ez gólokban is megmutatkozott. A visszavágó 2021.06.12. 17:00-kor lesz Békéscsabán.

NB III-as osztályozó, első mérkőzés

Tarpa SC–Békéscsaba 1912 Előre II. 0–3 (0–0)
Tarpa, 650 néző
Vezette: Szigetvári Márk (Berényi Ákos, Punyi Gyula).
Gólszerző: Szabó P. (50.), Ilyés (69.), Varga T.(94.),

Tarpa: Somogyi – Buda, Fülöp, Gál, Szics – Tüzes (Szabó R., 77.), Fejes (Djácsenkó, 51.) – Vajda (Rozmann, 77.), Dobrovolszki, Nádimov – Sándor I. Cserék: Cserepka, Trobola, Losonczi, Zagiev. Edző: Huszák Géza.

Békéscsaba: Czinanó – Szabó Zs., Pilán, Fazekas, Kasik (Pap, 87.) – Sipaki, Bónus (Varga T., 87.), Szabó P., Csicsely – Ilyés, Bukor (Máris, 65.). Cserék: Laky, Czvalinga Á., Farkas Á., Zelik. Edző: Brlázs Gábor.

Brlázs Gábor: – Az első félidőben igazolta jó hírét a Tarpa, voltak meleg helyzetek a kapunk előtt, igaz a kontráinkban is volt veszély. A második játékrész során, főleg a vezetésünk birtokán nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, azokból akár még többet is értékesíthettünk volna, de ne legyünk elégedetlenek. A továbbjutás még nem dőlt el, de a megnyugtató előny birtokában nyugodtabban játszhatunk a visszavágón.