Közösségi oldalak

Sport

Happy and-del zárult Ramos kálváriája

Luis Ramos a Füzesgyarmati SK csapatában (22) Fotó: Erdős Csaba

Happy and-del zárult a Füzesgyarmati SK hondurasi származású játékosának, Luis Ramosnak a kálváriája. A Debreceni VSC csapatával két NB I-es bajnoki címmel rendelkező labdarúgó szerdán azzal került az országos média fókuszába, hogy ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt adott ki körözést a Debreceni Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja.

Mint azt a Bmsextra.hu elsőként megírta az ügy 2019-re nyúlik vissza, a klub illetékesei ezért sem szerették volna különösebben véleményezni, ugyanakkor hathatós segítséget nyújtottak abban, hogy a 35 éves középpályás kimászhatott a csávából.

A problémák gyökerét egy be nem fizetett csekk jelentette, miután a játékos csak egy részét törlesztette a rá korábban kiszabott 250 ezres büntetési tételnek. Utóbb derült ki, hogy a fizetési felszólításokat az előző lakcímére küldték, amit így nem tudott átvenni.

Miután értesült a körözésről, az ügyvédjével egyeztetve, Debrecenben jelentkezett a rendőrségen. A hivatalos szervek pozitív hozzáállásának, valamint Boros Tibor szakosztályvezető hathatós segítségének köszönhetően sikerült elkerülnie a rá kirótt 150 napos elzárás megkezdését, tavasszal tehát továbbra is számíthat a klub a szolgálataira. Hír még, hogy a téli átigazolási időszakban több csapattal hírbe hozott Árvai Ádám végül mégis marad, ezáltal a szakmai stábja 22 játékosra támaszkodhat tavasszal.