Gól nélküli döntetlent játszott a Körösladány

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában érdekelt Körösladány értékes gól nélküli döntetlent ért el Monoron, a pontvadászat vasárnapi második játéknapján. A tavalyi bronzérmes az első negyedóra után jelentős mezőnyfölényt harcolt ki, mindez azonban kevésnek bizonyult a szervezett sárrétiek ellen.

Frissebben kezdtek a ladányiak, nyomban kimaradt előttük egy lehetőség, a találkozó elején pedig sikerült meglepniük a monoriakat az agresszív játékukkal. Negyedóra után egyre inkább átvették az irányítást a házigazdák, azonban a vendégek feltolt védekezését nem igazán tudták átjátszani. Az ivó szünet után már többet pattogott a labda Nagy Bálint kapuja előtt, igazán nagy helyzet azonban csak a védők hibájából adódott a félidő hajrájában, üggyel-bajjal végül azt is sikerült korrigálni.


A második félidőben fokozta a nyomást a Monor, mindez azonban nem társult eredménnyel. A ladányiak szervezetten védekeztek, így tulajdonképpen csak akkor tudtak helyzetbe kerülni a hazaiak, amikor egy-egy hiba becsúszott a játékukba. Olykor persze Nagy Bálint is bravúrja is kellettek a kedvező eredményhez, de végül sikerrel járt a sárrétiek küldetése, hiszen megőrizték a gól nélküli eredményt.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Monor SE–Körösladány MSK 0–0
Monor, 300 néző
Vezette: Bana Gergely (Kurinka Béla, Rózsás Rita).

Monor: Bozsó – Kovács Á. (Haragos, 60.), Erős, Karacs (Lettner, 86.), Fabio – Pintér, Ficsor, Huszty – Tóth Á., Farkas Á. (Barthel, 46.), Hunya. Vezetőedző: Tamási Zoltán.

Körösladány: Nagy B. – Prasler, Szántó, Vincze D., Krajcsó – Zelenyánszki, Ruzsa – Burai, Mácsai, Pusztai (Kisari, 56.) – Ilyés. Vezetőedző: Fodor Sándor.

B.M.