Közösségi oldalak

Sport

Érdekesen nyilatkozott Preisinger Sándor egy újabb nyeretlen mérkőzés után

Változatlanul szenved a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-csapata. A lilák a bajnokság 5. játéknapjára kiírt vasárnapi mérkőzésen hazai pályán nem bírtak a döntetlen specialista Szentlőrinccel. A nyeretlen viharsarki együttes elmaradó sikereinél is nagyobb tragédia talán, a pályán mutatott mérsékelt teljesítmény, ami újabb könnyed pontokba került.

Ami viszont érdekesen hangzott Preisinger Sándor szájából az az, hogy a mérkőzés végén elég kétértelműen nyilatkozott, miszerint azt mondta

A szombathelyi mérkőzés nem úgy sikerült ahogy terveztük de ilyenkor a csapat vagy sportember nem tehet mást, harcolnia kell tovább remélem ez a csapatnak sikerülni fog a következő mérkőzéseken.

Ez akár azt is jelentheti, hogy az Előrénél az edzőváltáson gondolkoznak.

56. perc: Horváth Péter kapott remek labdát a jobb oldalon a tizenhatos előterében, jobbal nagy lövést eresztett meg, a labda pedig a kapu bal oldalában pihent meg, 1–0.
83. perc: Nagy Zsombor közeli lövése talált utat a csabai kapuba, 1–1.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Szentlőrinc SE 1–1 (0–0)
Békéscsaba, 770 néző
Vezette: Nazsa Tamás (Punyi Gyula, Márkus Péter).
Gólszerző: Horváth P. (56.), ill. Nagy Zs. (83.).
Sárga lap: Király (20.), ill. Erdélyi (8.), Petró (89.), Farkas Marcell (92.).

Békéscsaba: Krnács – Farkas Márk, Nagy S. (Puskás, 74.), Bora, Mikló – Sipos, Király (Kitl, 61.), Szabó P. (Lukács, 46.), Horváth P. – Paudits (Albert, 79.), Varga Sz. (Máris, 61.). Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Szentlőrinc: Prokop – Németh M., Havas, Keresztes, Jancsó (Petró, 69.) – Kiss-Szemán (Biben, 59.), Nagy Zs., Harsányi I. – Erdélyi (Farkas Marcell, 46.) – Grumics (Bányai, 46.), Törőcsik (Szinanovics, 59.). Vezetőedző: Marián Sluka.