Közösségi oldalak

Sport

Első vereségét szenvedte el a Körösladány

Első vereségét szenvedte el az NB III.-as bajnokság vasárnapi 3. fordulójában a Körösladány. A hazai pályán szereplő sárrétiek dolgát sérülések és eltiltások nehezítették, pedig komplett csapattal is nehéz dolguk lett volna a jó erőkből álló, támadó szellemben játszó Hódmezővásárhellyel.

Orosz Márk egy szabálytalan megoldása során már az elején súlyos térdsérülést szenvedett. A vásárhelyi együttest ez nem zavarta meg, kézbe vette a meccs irányítását, többet birtokolta a labdát és a kapura is valamivel veszélyesebb volt. Ezt az ivószünet után tudta gólra váltani, amikor Sipos egy jobb szélről beívelt labdára érkezett pontosan a hosszún és fejjel vette be Kertész kapuját.

A hazaiakat inkább a védekezés kötötte le, veszélyt csak a pontrúgásiak jelentettek a vendégekre, akik a félidő finisében Vladul révén megduplázták az előnyüket. A támadó a hazai védők figyelmetlenségét használta ki, miután egy centerezést értékesített.

A második félidőben már többet volt ladányi lábakon a játékszer. A csongrádiak tudatosan visszaálltak magabiztosan óvva a kedvező eredményt. A hazaiak próbáltak közelebb kerülni, volt is egy érvénytelenített találatuk, majd Farkas ordító ziccerben hibázott, ezzel pedig a maradék puskapor is elégett.

B.M.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Hódmezővásárhelyi FC 0–2 (0–2)
Körösladány, 300 néző
Vezette: Sándor Csaba (Benkő Róbert, Szilágyi Zsolt).
Gólszerző: Sipos (25.), Vladul (41.).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Csicsely, 46.), Raducu, Wéber, Bakk, Krajcsó (Czirok, 46.) – Talpalló Á., Zelenyánszki, Pusztai (Szántó B., 75.), Rajsli (Szabó L., 81.) – Jánovszki (Farkas J., 78.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Hódmezővásárhely: Deczki – Orosz (Vladul, 8., Ondrejó, 82.), Hunya, Zana, Guth – Juhász, Hegedűs (Rabecz, 76.), Sipos (Dobronoky, 82.), Czékus, Gréczi (Bónus, 82.) – Tóth D. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Ekker Attila: – Az egész mérkőzésen többet vártam a csapattól. Különösen az első félidőben múltuk alul magunkat, amit jól használt ki az ellenfelünk és teljesen megérdemelten vezetett két góllal. Szünet után már többet tettünk azért, hogy szorosabbá tegyük. Volt egy meg nem adott gólunk és egy nagy ziccerünk, ezektől függetlenül ma jobb volt a Vásárhely. Mielőbbi felépülést kívánunk Orosz Márknak!

Videó: Sportklub