Közösségi oldalak

Sport

Első őszi vereségét szenvedte el a Füzesgyarmat

Fotó: Erdős Csaba

Első őszi vereségét szenvedte el Jászberényben a füzesgyarmati labdarúgócsapat, amely így négy fordulót követően sem érezhette még a győzelem ízét. A sikertelenül zárt 90 perc végkimenetelét súlyos egyéni hibák eredményezték, amit feljavuló játékkal sem tudott korrigálni.

A mérkőzés elején egyik csapat sem vállalt fel kockázatot, mindkét oldalon több bosszantó technikai hiba csúszott a játékba. A félidő középső harmadában a védelme súlyos hibái miatt kétgólos hátrányba került a gyarmati csapat. Ennek ellenére sikerült szépítenie, azt követően pedig a játék képét is teljesen „átrajzolta”, de az újabb találata elmaradt.

A második félidőben végig nagy nyomás nehezedett a hazaiak kapujára. Ezen a kiállítások sem változtattak. A 66. percben Aranyos fejen rúgta Raducut, amiért piros lap lett a jutalma, a sértett pedig reklamálásért kapta meg második sárgáját, így szintén idő előtt mehetett zuhanyozni. A maradék időben támadtak a sárrétiek, de az ihletett formában védő Bonica vezérletével a jászságiak átvészelték a legnagyobb helyzeteket is, ezzel mindhárom pontot megtarthatták maguknak.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 2–1 (2–1)
Jászberény, 180 néző
Vezette: Valu Tibor (Benkő Róbert, Molnár László Máté).
Gólszerző: Lippai (18. – öngól), Nagy Sz. (31.), ill. Molnár M (36.). Kiállítva: Aranyos (66.), ill. Raducu (66.).

Jászberény: Bonica – Szanyi, Tóth O., Aranyos, László – Erdős – Nagy Sz. (Palcsó, 60.), Szőllősi, Asztalos (Koppermann, 56.), Sárossy – Szanku. Vezetőedző: Német Gyula.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Raducu, Lippai (Szilágyi Sz., 87.), Pataki – Achim Á., Oltean – Molnár M., Shadi, Cigan (Molnár Sz., 74.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – A mérkőzés elején látszott, hogy az eredménykényszer miatt görcsösek vagyunk. Ezt tovább tetéztük a súlyos egyéni hibáinkból kapott gólokkal, de a szépítés után nyomasztó fölénybe kerültünk, csak sajnos nem találtuk meg az újabb gólokhoz vezető utat Nem haragudnék meg azért, ha a játékosaim végre a fejükhöz kapnának!