Elmarad a 2020-as Szupermaraton

A 23. Békéscsaba-Arad Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori túra a Határtalan Sport rendezvényről tárgyaltak Békéscsabán a védnökök és főszervezők.

Szarvas Péter polgármester és Varga Tamás alpolgármester fogadta Arad város képviseletében Bognár Levente alpolgármestert, aki a kezdetektől jelentős szerepet vállal abban, hogy Aradon meghonosodott a nemzetközi rendezvény.

Az évek során kiváló kapcsolat alakult ki az Önkormányzatok és klub vezetői, Tóth Sándor és Czeglédi Katalin főszervezőkkel. Ezért is tartotta szükségesnek a személyes találkozót az aradi alpolgármester.

Békéscsaba és Arad városok vezetői, valamint a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportvezetői nehéz szívvel, de felelősen hozták meg a közös végleges döntést a 2020.évi rendezvényről.

A népszerű rendezvény ebben az évben elmarad, hiszen a nagy létszámú,

2×100 km-t teljesítő sportolók számára a vírusveszély további fennállása miatt nem biztosított a városokban a közös étkeztetés és szálláshelyek lehetősége.

Szarvas Péter polgármester és a békéscsabai klub vezetői még ebben az évben szándéknyilatkozat aláírását tervezik Aradon a 2021.évi rendezésről.

Close