Dorogon szenvedett kiadós vereséget a Békéscsaba 1912 Előre

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság hétközi játéknapján Dorogon szenvedett kiadós vereséget a Békéscsaba 1912 Előre csapata. A viharsarki alakulat hiába kezdeményezett többet a mérkőzés jelentős részében, a támadói a kapu előtt rendre határozatlanok voltak, ezzel szemben a házigazdák kíméletlenül kihasználták a lehetőségeiket.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Dorogi FC–Békéscsaba 1912 Előre 4–1 (2–0)
Dorog, 300 néző.
Vezette: Szőts Gergely (Kis Zoltán, Legeza László).
Gólszerző: Délczeg (36.), Paudits (38.), Mészáros Á. (79.), Vígh (86.), ill. Pantovics (91. – 11-esből).
Sárga lap: Dlusztus a 11., Olasz a 11., Gréczi a 17., Szalai a 38., Nagy S. az 55., Farkas a 64., Albert Á. 83., Mursits a 91. percben

Dorog: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró – Takács P., Albert Á. – Földi, Délczeg (Mészáros Á., 59.), Papp M. (Girsik, 83.) – Paudits (Vígh, 81.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

Békéscsaba: Ribánszki – Szalai, Farkas M., Babinyecz, Mészáros M. – Gréczi, Nagy S., Hursán (Ilyés, 81.), Bidzilya – Kovács Á. (Pantovics, 46.), Olasz (Tóth D., 21.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.


36. perc: Bal szélről végzett el bedobást a Dorog, Forró kapta a labdát, beívelésére Délczeg Gergely érkezett a legjobban és a hosszú sarokba fejelt, 1–0.

38. perc: Földi iramodott meg a szélen, az alapvonalig vitte be a labdát, majd középre adott, Paudits Patrik pedig a hálóba lőtte a labdát, 2–0.

79. perc: Papp végzett el szögletet a bal oldalról, a középre ívelt labda nagy kavarodás közepette egy Ribánszki-védés után került Mészáros Áron elé, aki a hosszú sarokba lőtt, 3–0.

86. perc: Az igen aktív Földi jobb oldali beadását a frissen beállt Vígh Ádám lőtte a csabai kapuba, 4–0.

91. perc: Büntetőhöz jutott az Előre, amelyet Pantovics Nikola végezett el. Elsőre Mursits védeni tudott, de a játékvezető megismételtette a 11-est, ekkor már nem hibázott a délvidéki támadó, 4–1.

Schindler Szabolcs: – Minden héten az életünkért küzdünk. Az egyik csapat kíméletlenül kihasználta a lehetőségeit, a másik meg nem, ez döntött.

Close