Közösségi oldalak

Sport

Döntetlent játszott Tiszafüreden a Füzesgyarmat NB III-as csapata

Fotó: Erdős Kiara

Második tavaszi idegenbeli mérkőzését is döntetlenre zárta a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata. A piros-fehérek Putnok után a Tiszafüred vendégeként osztoztak meg a pontokon, több kulcsembert nélkülözve.

Az első félidőben jobbára a mezőnyben „darálta” egymást a két csapat. A gyarmatiak levédték a területeket az ellenfél támadói elöl és próbáltak kontrákra alapozni. Egy ilyen akció előzte meg a vezető góljukat is bő félórányi játék után. Pohl Roland iramodott meg a kapura, már csak szabálytalanul tudták megállítani a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Cigan Cristian értékesítette higgadtan, 0–1.

Szünet után jobban kezdett a Tiszafüred, azután visszatért a játék a korábbi mederbe. Egy védelmi hibát kihasználva, az 58 percben Szabó Viktor révén egalizált a hazai gárda (1–1), a helyzeteket tekintve azonban így is nyerhetett volna a sárréti együttes. Játékosai négy alkalommal már csak a kapussal álltak szembe, de egyszer sem találták el a kaput, ennek köszönhetően a döntetlen reális eredmény.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Tiszafüredi VSE–Füzesgyarmati SK 1–1 (0–1)
Tiszafüred, 160 néző
Vezette: Borbás Bottyán Aurél (Bereczki Bence, Juhász Szabolcs Olivér).
Gólszerző: Szabó V. (58.), ill. Cigan (35. – 11-esből).

Tiszafüred: Tajti – Mészáros, Fehér Zs., Bódis (Tomola, 82.), Kalóz (Ábel, 77.), Illés – Mácsai, Bojtos (Barna V., 65.), Barzsó, Barna B. (Skulka, 55.) – Szabó V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Füzesgyarmat: Fildan – Nagy N., Oltean, Raducu, Pataki – Achim S., Cigan, Pohl (Bartók, 58.), Márkus – Bukor (Tóth B., 90.), Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – Örömteli, hogy öt ifjúsági korú játékost is pályára tudtunk küldeni, nem is vallottak szégyent. Mivel négy alapemberünk hiányzott különböző okok miatt, érdemben nem tudtunk meccselni. Ennek ellenére megvoltak a labdáink a győzelemhez, de a döntetlennel sem lehetünk elégedetlenek.