Közösségi oldalak

Sport

Csató Sándor: Nem ez volt az őszi szezon legjobb mérkőzése

Küzdelmes rangadót nyert meg a hosszabbításban a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgócsapata az NB III.-as bajnokság szombati 16. fordulójában. A lilák döntetlen színezetű csatában, a hosszabbításban szerzett góllal múlták felül a remekül küzdő Vásárhelyt, csongrádi sikerükkel pedig megőrizték 7 pontnyi előnyüket a Dél-keleti csoport élén.

Változatos, kiegyenlített, iramos első félidőt láthatott a publikum. Mindkét együttesnek voltak domináns periódusai, a kapukra azonban kevés veszélyt jelentettek a támadók. A második játékrész tükörképe volt az elsőnek, a két csapat már a védő harmada előtt elfojtotta a másik fél ambícióit. Csató Sándor sorra küldte pályára a friss támadókat, hogy a meccs utolsó negyedére új lendületet adjon csapatának. A játék ettől még változatlanul elmaradt a korábbi hetek során megszokott nívótól. Az Előrét ősszel oly gyakran jellemző hajrá-gól azonban megérkezett a 93. percben, amikor is Mihály beadását Vólent juttatta kapuba. Két csereember hozta össze tehát a három pontot érő gólt a liláknak, ami figyelemre méltó.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Hódmezővásárhelyi FC–Békéscsaba 1912 Előre 0–1 (0–0)
Hódmezővásárhely, 420 néző
Vezette: Szigetvári Márk (Kovács Gábor, Vad Anita).
Gólszerző: Vólent (93.).

Hódmezővásárhelyi FC: Deczki – Guth, Dóra, Zana, Zámbori – Gréczi, Arany, Juhász, Hegedűs, Tóth D. (Sipos, 76.) – Vladul (Rabecz, 88.). Vezetőedző: Antal Krisztián.

Békéscsaba 1912 Előre: Póser – Komáromi (Mihály, 84.), Farkas M., Bora – Hodonicki, Zvara (Máris, 84.), Pintér, Váradi, Kóródi (Mikló, 58.) – Zádori (Vólent, 58.), Geiger (Ilyés, 68.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Csató Sándor: – Nem ez volt az őszi szezon legjobb mérkőzése, de a rangadók már csak ilyenek. Örülök annak, hogy a végén ismét sikerült megszerezni a győztes találatot, a csapat tartását is megmutatja. Szeretnénk az utolsó hazai mérkőzést is eredményesen letudni jövő héten.