Közösségi oldalaink

Belföld

Az utólsó percekben vitt el pontot az MTK Békéscsabán

Változatos, rendkívül izgalmas, hatgólos mérkőzésen osztozott meg a pontokon a Békéscsaba 1912 Előre és a vasárnapi Kórház utcai vendég MTK. A tavalyi még élvonalban szereplő fővárosiak szereztek vezetést, azután viszont kétszer is nekik kellett futniuk az eredmény után, de mindezt jól tették.

Fotó: MTK.hu

15. perc: Mezei szerzett labdát, majd Vass, Bognár, Katona érintésével Lencse volt a befejező, mintegy 10 méterről a kapu bal oldalába lőtte a labdát, 0–1.

21. perc: Király jobb oldali szöglete után Szalai robbant be és közelről a hálóba fejelt, 1–1.
39. perc: Nyomott a Békéscsaba, a 16-oson előtt járatták a labdát, majd Kovács gondolt egyet és 18-ról rászúrta, a labda a jobb alsó sarokba vágódott, 2–1.

59. perc: Mezei majd Bognár volt a labda útja, majd Vass kiszorított helyzetből a rövid felső sarokba lőtt, 2–2.

65. perc: Király célozta meg a kaput mintegy 18 m-ről labdája a jobb alsó sarokba vágódott, 3–2.

84. perc: Bognár jobb oldali ívelése után először még kifejelték a labdát a védők, amit Simon a háló jobb oldalába bólintott, 3–3.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–MTK Budapest 3–3 (2–1)
Békéscsaba, 2130 néző.
Vezette: Nagy Péter (Punyi Gyula, Berényi Ákos).
Gólszerző: Szalai (21.), Kovács Á. (35.), Király (65.), ill. Lencse (15.), Vass P. (59.), Simon (84.).
Sárga lap: Faragó az 1., Mezei a 11., Kata a 78., Zahorán a 89. percben.

Békéscsaba: Uram – Nagy S., Szélpál, Farkas M., Zahorán – Pantovics (Pusztai, 81.), Faragó (Károly, 73.), Király, Máris (Burai, 67.) – Szalai, Kovács Á. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

MTK: Bese – Katona M., Varju, Pintér Á., Nagy Zs. – Kata, Mezei (Schön, 80.) – Vass P., Bognár I., Szatmári (Simon, 46.) – Lencse. Vezetőedző: Michael Boris.

Schindler Szabolcs: – Őrült mérkőzés volt! Büszke vagyok a csapatomra, mert végig győzelemre játszott és próbált futballozni. Szerettünk volna nyerni, de ez most nem sikerült. Bár még az út elején járunk, de a csapat már mutatott valamit az arcából.

Michael Boris: – Nem úgy jöttünk ide, hogy biztosan győzni fogunk. Láttuk a Békéscsabát, tudtuk, hogy jól játszik előre. Nekünk ez a stílusunk, harcosan futballozunk, de ma a védekező játékban gyengék voltunk, sok gólt kaptunk.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!