Közösségi oldalak

Sport

A Vasas csapatát is legyűrte a Körösladány

Fotó: Erdős Norman

A vasárnapi évadzáró találkozón mindhárom pontot odahaza tartotta a Körösladány MSK NB III.-as labdarúgócsapata. A sárrétiek a Vasas II. gárdáját múlták felül verejtékes csatában, ezzel pedig a tavaszi folytatásra tovább erősítették dobogós pozíciójukat.

Némi meglepetésre a vendégek kezdtek jobban és eredményesebben. Szűk negyedórányi játékot követően Molnár egy kiugratás végén 15 méterről lőtt a bal alsó sarokba a kiszolgáltatott Selmeczi-Tóth mellett. A folytatásban a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érekében, de a Vasas fiataljai előtt is akadtak lehetőségek. A félidő hajrájában Czirok fejesével jött össze a hőn áhított ladányi egyenlítés.

A kék-fehérek szünet után is lendületben maradtak és egy újabb szöglet után Malkócs révén a vezetést is hamarjában magukhoz ragadták. A folytatásban több esély adódott az újabb gólok megszerzésére, de rendre hiba csúszott a befejezésekbe. Ezzel szemben a vendégek a semmiből egyenlítettek a 71. percben, amikor is Varga jobb oldali beívelését Barkóczi az öt és feles sarkáról fejelte a bal felső sarokba. Ez az állapot sem tartott hosszú ideig, hiszen a 84. percben újabb találatot hoztak a hazaiak erőfeszítései. Egy beadásra Talpalló Norbert érkezett a hosszún és a védők sűrűjében kilőtte a bal sarkot, amivel a három pontot is begyűjtötték a ladányiak.

B.M.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Vasas FC II. 3–2 (1–1)
Körösladány, 150 néző
Vezette: Tóth Tamás (Sinkovicz Dániel, Juhász László).
Gólszerző: Czirok (41.), Malkócs (52.), Talpalló N. (84.), ill. Molnár Cs. (14.), Barkóczi (69.).

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Ruzsa (Rajsli, 77.), Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Talpalló N. (Farkas Já., 88.) – Sztankó (Papp Zs., 61.), Pusztai, Czirok (Kisari, 88.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Vasas II.: Bánfalvi – Feledy, Puskás, Szabó B. – Farkas B., Rab – Farkas Je. (Szabó Le., 86.), Varga D. (Mamusits, 86.), Rideg, Kapornai (Hős, 86.) – Molnár Cs. (Barkóczi, 59.). Vezetőedző: László András.

Ekker Attila: – Beigazolódott, amit éreztünk hétköznap. Fáradtan és tompán kezdett a csapat, de ahogy mentünk a mérkőzésbe, egyre inkább találtak magukra a srácok. Ha kissé nyögvenyelősre is sikerült a mai győzelmünk, annál értékesebb lesz hosszú távon. A stáb nevében gratulálok a csapatnak az egész őszi idény során nyújtott hozzáállásukhoz, illetve az elért eredményükhöz. Köszönjük szépen a vezetők, a szurkolók támogatását és a klub körül dolgozók alázatos munkáját is.

Videó: Sportklub