A Putnok máshogy állt hozzá mint a Tiszaújváros

Ha minden jól megy vasárnap újból pályára lépnek a piros-fehérek. Fotó: Erdős Csaba

Sikerült elhalasztania szerdai bajnokiját a Füzesgyarmati SK labdarúgó-csapatának, amely ezen a napon pótolta volna a Putnokkal szemben elmaradó találkozóját. Mint arról korábban írtunk a Tiszaújváros korántsem volt ilyen “Fair Play” a gyarmatiakkal szemben.

A kalandos előéletű mérkőzést eredetileg még szeptember 13-án rendezték volna a 10. forduló programjában, de a borsodiaknál akkoriban tetőzött a Covid-járvány, emiatt kértek halasztást. Az új időpontot november 18-ára tűzték ki, ez viszont most a sárrétieknek nem jött jól. A kialakult helyzet miatt Boros Tibor szakmai koordinátor kérte az újabb ütemezést, amit a putnokiak elfogadtak, így a két együttes randevúja november 25-én lesz megejtve.

– Megköszönjük Koszta Péter szakmai igazgató, Kepecz Zsolt technikai vezető és Tamás Barnabás polgármester úr sportszerű hozzáállását. A fair play-be vetett hitünk újból sokat erősödött a gesztusuk révén

– mondta el Boros Tibor, aki így további négy napot nyert soraik rendezésére, csapata ugyanis vasárnap lép legközelebb pályára, amikor is a Sajóbábonyt fogadja.

Óvintézkedésből a gyarmati játékosok egyelőre változatlanul önállóan edzenek. Mivel a visszatérők létszáma szépen gyarapszik, a hétvégi bajnok mérkőzés megrendezésének vélhetően nem lesz akadálya.

B.M.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – Impresszum