Közösségi oldalak

Sport

A Körösladány nyerte az NB III-as megyei rangadót

Fotó: Erdős Norman

Ladányi sikerrel zárult az NB III.-as bajnokság nyolcadik játéknapjára kisorsolt sárréti rangadó. A kék-fehérek Gyarmatról vitték el a pontokat, ezzel immár hat meccsre nyújtva a házigazdák vereségsorozatát.

Mély talajú pálya fogadta a két csapatot, az első félidőben végig esőben folyt a játék. Kiegyenlített küzdelmet láthatott a publikum a helyzetek és a labdabirtoklás tekintetében is. A Ladány a félidő hajrájában szerzett vezetést, egy szögletnél a gyarmatiaktól igazolt Raducu emelkedett a legmagasabbra és bólintott a kapura.

Nem sokat váratott magára szünet után a vendégek második találata sem, igaz ehhez kellett a hazai kapus hibája is, akit Bakk alapvonali beadásánál megtréfált a csúszós labda és a lábáról a hálóban kötött ki. Fildan a későbbiekben kétszer is jóvá tette a bakiját, ziccereket hárítva. A másik oldalon Csáki hagyta ki a kihagyhatatlant, amikor a közeli földre fejelt labdája felpattanva a kapu fölött hagyta el a játékteret. Ennél nagyobb gólszerzési lehetőség a későbbiekben nem is akadt, az eredmény nem is változott. Mindent egybevetve a kapu előtt határozottabb fél zsebelte be a pontokat.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Körösladányi MSK 0–2 (0–1)
Füzesgyarmat, 250 néző
Vezette: Szigetvári Márk (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán).
Gólszerző: Raducu (41.), Fildan (54. – öngól).

Füzesgyarmat: Zsibrita – Soós, Csáki, Bódis, Pinte – Achim S., Mező – Virág (Bartók, 57.), Kis Sz., Szabó B. (Kabály, 87.) – Sándor. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Körösladány: Kertész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Ruzsa (Szilágyi, 88.), Talpalló N. (Krajcsó, 78.) – Rajsli (Sztankó, 72.), Zelenyánszki, Malkócs (Szántó, 88.) – Farkas J. (Kisari, 72.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Boros Tibor: – Ez volt az a meccs, amikor az üres kapuba sem tudtuk eljuttatni a labdát. Pozitívum, hogy a csapatnak volt tartása, de az egyéni hibák továbbra is kisértenek.

Ekker Attila: – Az első perctől kezdeményezőbbek voltunk, csak a második félidő közepén volt egy rövid hullámvölgyünk, teljesen megérdemelten nyertük a sportszerű mérkőzést.

Videó: Sportklub