Közösségi oldalak

Sport

A Körösladány és a Füzesgyarmat is veszített az NB III-as edzőmérkőzésén

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 6. helyén álló Balassagyarmat otthonában tesztelt szombat délután a Körösladány MSK csapata. A házigazdák egy korai góllal múlták felül a sárrétieket.

A ladányiaktól Burai és Vincze Dániel kisebb sérülése miatt hagyta ki az Ipoly-parti túrát, ott volt azonban a csapatban az Előréből tesztelt Bukor és Tóth Bence. A hosszú utazás miatt tompábban kezdtek a sárrétiek, a 8. percben esett hazai találat is ennek a számlájára írható, melyet Kamarás jegyzett, aki 15 méterről lőtt a bal alsóba. Ezek után a Ladány kezdte átvenni a játék irányítását, de ez nem hozta meg az egyenlítést. A második félidőben is iramos, jó mérkőzést produkálta két csapat, a találatokkal azonban adósak maradtak a felek.

Fotó: nogradifutball.hu

Balassagyarmati VSE–Körösladány MSK 1–0 (1–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés
Balassagyarmat
Gólszerző: Kamarás (8.).

Balassagyarmat: Balogh (Iváncsics, 46.) – Tóth O., Lami, Benkő-Bíró, Fejes – Kamarás, Király O., Gálfi (Erdélyi, 60.), Pécsi – Tóth M., Szita. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Körösladány: Ivicsevics – Prasler, Szabó Á., Szántó, Krajcsó – Ruzsa, Pusztai – Czirok, Zelenyánszki, Mácsai – Kisari. Játszott még: Nagy B., Szabó V., Rádai, Vastag, Bukor, Tóth B. Vezetőedző: Fodor Sándor.

Fodor Sándor: – Az első negyedórát leszámítva, amikor az egyéni hibánkat kihasználta ellenfelünk, elégedett voltam a látottakkal, a csapat jól teljesített. Nagyon hasznos tesztmérkőzés volt, ismét tudtunk előrelépni, látjuk azt is, hol kell a továbbiakban a csapatjátékot javítanunk!

Nagy Tibor: – Fegyelmezetten, jól játszottunk. Amit gyakorlunk, abból egyre többet látok viszont. Annak ellenére, hogy elég tartalékosan kellett felállnunk.

Videó: nogradifutball.hu



A füzesgyarmati NB III-as labdarúgócsapat, nem bírt az Előre második számú csapata ellen

Hosszabb ideje hagyomány, hogy a felkészülési időszakban összeméri erejét a füzesgyarmati NB III-as labdarúgócsapat és az Előre második számú alakulata. Így volt ez szombaton délelőtt is, amikor a sárréti városban találkoztak a felek. A 90 perc meglepő, ám megérdemelt lila-fehér sikerrel zárult.

A hazaiak dekoncentráltan kezdtek, így 10 percen belül kétgólos hátrányba kerültek. A csabaiak frissebben mozogtak, és jól járatták a labdát, a gyarmatiak a szünet előtt tudták kozmetikázni az eredményt.
A második félidőben több kényszerű csere megborította a helyi együttest, teljesen hektikussá vált a játéka. Ezt kihasználva, egy húsz perces időszakban az előrés fiatalok számolatlanul alakították a ki helyzeteket, melyekből hármat értékesítve, pontot is tettek a mérkőzésre. A házigazdák csak a végjátékra találtak vissza a helyes útra, ami ezúttal is egy szépítő gólt eredményezett.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–5 (1–2)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés
Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött
Vezette: Barta.
Gólszerző: Kis Sz., Cigan (11-esből), ill. Farkas J. 2, Szabó Zs., Oláh Á., Varga T.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Tóth O., Raducu, Pataki – Achim Á., Ramos – Karikás, Kis Sz., Vajda – Popescu. Játszott még: Ferenczi, Berecki, Mazán, Fehér, Márkus, Cigan, Balogh G. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Békéscsaba: Czinanó – Czvalinga M., Czvalinga Á., Lászik, Szabó Zs. – Zelik, Bónus, Csicsely J. – Farkas, Oláh Á., Ilyés. Cserék: Répási, Varga T. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Boros Tibor: – A meccs előtt annyi plusz elvárásunk volt a csapattal szemben, hogy koncentrációban előrelépjünk, de ez a legkisebb mértékben sem valósult meg. A játékunkon nincs mit értékelni, és be kell vallanom, hogy még önmagamnak is csalódást okoztam, mert nem bírtam elviselni a játékvezetőnek a mérkőzéshez való hozzáállását.

Brlázs Gábor: – Frissebben mozogtunk, mint az ellenfelünk. Bár az eredmény másodrangú, azért örülünk a jó teljesítménynek, a fiúk a játékban megfeleltek az elvárásnak.

B.M.