A kondorosi kick-boxosok ismét online küzdőtéren

A koronavírus járvány nem csak alkalmazkodásra, hanem új utak keresésére is ösztönzi a világ sportolóit, így a harcművészeteket is.

A Békés Megyei Harcművész Szövetség tagjai közül is többen innovatív utakkal próbálják a versenyszellemet szinten tartani, ösztönözni a fiatalokat a magas szintű edzésmunkára. Lehet, hogy némelyik kényszer szülte megoldás megmarad akkor is, ha lecseng a járvány. Ilyen az a nemzetközi formagyakorlat verseny, az „ E Tournament World Series „ második fordulója, amelyre 21 nemzet 41 harcművész klubja 228 nevezést adott le, s ahol a Magyarországot a Kondorosi Kick-box Egyesület három versenyzője képviseli, akik hét kategóriában érdekeltek. Litauszki László tanítványai hetek óta napi több órás felkészüléssel készültek a megmérettetésre.

A kondorosi fiatalok a következő versenyszámokban indulnak el: Laurinyecz Emma: creativ fegyveres, zenés pusztakezes, zenés fegyveres 10 év alattiak korosztályában. Petrovszki Márton: creativ fegyveres, zenés fegyveres és Lázár Noel a zenés fegyveresés zenés pusztakezes kategóriában. Elkészültek a verseny videók és feltöltötték, most már a nemzetközi bírói karon a sor, hogy elbírálja a sok beküldött anyagot és döntsön, ki jut tovább…

Close