Schindler Szabolcs: A játékunk nem volt szép, de az eredmény kárpótol bennünket

Idegenbeli győzelemmel folytatta a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgócsapata, amely az NB II -es pontvadászat szerdai 7. játéknapján a Vácot győzte le a Duna-partiak balassagyarmati átmeneti otthonában.

33. perc: Az egykori csabai bal bekk, Juhász György buktatta a tizenhatoson belül Király Patrikot, amiért ő maga sárga kártyát, a lilák pedig büntetőt kaptak. A 11-est Kovács Ádám higgadtan értékesítette, 0–1.

70. perc: A szünetben beállt Pantovics Nikola gondolt egy merészet és 17 méterről rászúrta a labdát, amely megpattant és a hálóban kötött ki, 0–2.

79. perc: A csereként nem sok időt pályán töltő Kasza rántotta le a gólhelyzetben kilépő Márist, amiért piros lappal jutalmazta Molnár játékvezető.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Vác FC–Békéscsaba 1912 Előre 0–2 (0–1)
Balassagyarmat, 250 néző.
Vezette: Molnár Attila (Szalai Dániel, Vörös Dániel).
Gólszerző: Kovács Á. (33. – 11-esből), Pantovics (70.)
Sárga lap: Farkas a 11., Nagy S. a 29., Juhász Gy. a 33., Dulló a 46., Szenes a 85., Lefler a 86. percben.
Piros lap: Kasza a 79. percben.

Vác: Halasi – Szűcs K., Dulló, Hajnal B., Juhász Gy. – Zámbó, Géringer L. – Magos (Lefler, 77.), Lassú (Filipovics, 70.), Szalánszki (Kasza, 61.) – Szenes. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán.

Békéscsaba: Ribánszki – Pilán, Farkas, Szélpál, Mészáros – Szalai, Nagy S. (Babinyecz, 71.), Király, Bidzilya – Gréczi (Máris, 57.), Kovács Á. (Pantovics, 46.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Schindler Szabolcs: – Nagyon nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen a Vác hétről-hétre jobb formát mutat, ami be is igazolódott. Ezúttal az eredményességet helyeztük előtérbe a szépséggel szemben. Az billentette javunkra a mérleg nyelvét, hogy a kialakított szituációkban jó döntéseket hoztunk. A játékunk most nem volt szép, de az eredményesség kárpótol bennünket.Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM