Közösségi oldalak

Sport

A frissen NB III-ba jutó szegedi csapattal tesztelt a Körösladány csapata

A ladányiak most már mindkét szegedi csapatot letesztelték. Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A frissen NB III-ba jutó szegedi második számú együttes ellen vívta szerdán a harmadik nyári felkészülési mérkőzését a körösladányi csapat. A sárrétiek ötgólos csata végén maradtak alul minimális különbséggel a három büntetőt is tartogató 90 perc során.

Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt a pályán. A ladányiak leginkább pontrúgásokból jelentettek veszélyt a Tisza-partiak kapujára, de ezekből az első 45 percben nem született gól. A játékrész hajrájában szereztek vezetést a házigazdák, miután értékesítettek egy büntetőt. Az előzményt az ütemet késő Wéber belépője szolgáltatta a tizenhatoson belül. Kezdetben szünet után is csak tizenegyesből tudták bevenni a kaput a csapatok. Előbb Bakos, majd Czirok célzott pontosan. Ekkor már eseménydúsabb játékot láthattak a nézők, ennek pedig újabb kölcsönös gólváltás lett az eredménye a találkozó utolsó negyedében.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Körösladány MSK 3–2 (1–0)
Gyula
Gólszerző: Maronyai (40. – 11-esből), Bakos (48. – 11-esből), Lippai (71.), ill. Czirok (53. – 11-esből), Papp Zs. (84.).

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Palik, Raducu, Wéber, Krajcsó – Zelenyánszki, Rajsli – Szabó L., Sztankó, Malkócs – Csicsely. Játszott még: Harman, Pusztai, Czirok, Talpalló Á., Talpalló N., Szántó, Szilágyi D., Papp Zs., Kisari. Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – A játékosaink igyekeztek bizonyítani, senkire nem lehet egy rossz szavunk sem. Az első félidőt domináltuk, szünet után viszont egy lüktető, rohanó játékká alakult át a meccs. Az eredmény mindig fontos, ebből most nem mi jöttünk ki jól, de azon dolgozunk, hogy éles helyzetben ez megforduljon.