Kikapott a Füzesgyarmat Egerben

Fotó: Kovács Miklós/Eger SE

Vereséget szenvedett az NB III Keleti csoport 18. fordulójában a Füzesgyarmat együttese Egerben. A 45. percben egy beívelt labdát az egyik egri játékos nem tudott lekezelni és elpattant tőle, majd érkezett Olasz aki nagy erővel lőtt a hálóba. A TV eger élő közveítése által az egész mérkőzést meg tudják tekinteni olvasóink.

Eger SE–Füzesgyarmati SK 1–0 (0–0)
Eger, Zárt kapus mérkőzés!
Vezette: Kátai Gábor (Benkő Róbert, Gavalla-Kulcsár Judit).
Gólszerző: Olasz D. (48.).

Eger: Nacsa – Debreczeni, Deli (Csifó, 71.), Gajda, Lőrincz – Valkay, Vitelki – Vajda, Gresó, Nemes – Olasz D. Csere: Varga H., Kovács D., Pataki V., Révész. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze (Toca, 46.), Raducu, Benkő-Bíró, Fejes (Katona Gy., 79.) – Székely, Constantinescu, Achim Á., Kovács D. Sz. – Cigan. Csere: Ivicsevics, Kis Sz., Borbély, Fülöp, Erdős-Balizs. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Sütő Szilárd:– A múlthéten a Hatvan ellen nem mutattuk a legjobb formánkat, mert a túlzott akarás görcsösségbe ment át. A mai napon sokkal felszabadultabb játékot mutatott be a csapat és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét sikerült kapott gól nélkül lehozni egy újabb bajnoki találkozót. A csapat nevében szeretném megköszönni a stadionon kívülről minket támogató szurkolok buzdítását!

Boros Tibor:– A vészhelyzet miatt bizonytalan a bajnokság jövője, ezért is kértem a játékosokat arra, hogy úgy álljanak a feladathoz, mintha egy bajnoki döntőt játszanának és tegyenek meg mindent a siker érdekében. Amennyiben nem lesz folytatása a pontvadászatnak, akkor a pillanatnyi állás alapján is lezárhatják azt. Nem foglalható szavakba, hogy mennyire csalódtam a mai teljesítményünk láttán, bár ne lenne igazam, de lehet, hogy az egész évünk munkája veszett kárba ma.

Videó: Kovács Miklós/Eger SE

Az teljes mérkőzés ITT tekinthető meg.

Close