A Retro rádión tér vissza az éterbe Abaházi Csaba

Öt hónappal a kirúgása után visszatér az éterbe Abaházi Csaba. A műsorvezető a Retro Rádióban ül újra mikrofon elé, és egy régi vágya teljesül: megnyithatja az Abaházi Presszót.

írja a Blikk.hu

A műsor jövő héten indul, és hétfőtől csütörtökig, este nyolc és 10 óra között jelentkezik. A rádiós ismert emberekkel, sztárokkal, régi és új barátokkal vitatja majd meg az élet nagy dolgait élőben, a stúdióban, a beszélgetésekbe bekapcsolódhatnak a hallgatók is.

Abaházi legutoljára a Sláger FM-nél dolgozott, ahol először a reggeli műsorból tették át későbbi sávba, majd egy véletlenül adásba került káromkodás miatt azonnali hatállyal elbocsátották. Csaba akkor már nem alkalmazottként, hanem megbízási szerződéssel dolgozott a rádiónál, az elbocsátása után pedig azonnal számos ajánlatot kapott.


– Kollégák, zenészek, hallgatók, mindenki arról biztosít, nem kell izgulnom, hogy sokáig munka nélkül maradok – árulta el akkor a két évtizede műsort vezető rádiós, aki úgy tűnik, nem is tétlenkedett sokáig, egy pár hónapos pihenő után a Retro Rádió igazolta le az arcai közé.

A Retro Rádió egyébként az elmúlt időszakban két másik rádiós legendát is felvett: szeptembertől Bochkor Gábor és Lovász László köszönti majd a reggeli sáv hallgatóit.

Forrás: Blikk.hu