Pep Guardiola elment Barcelonába Messiért?

Pep Guardiola Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Pep Guardiolát, a Manchester City menedzserét Barcelonában látták! A spanyol sajtó ennek alapján arról ír, hogy az edző azért utazott haza, hogy tárgyaljon Lionel Messivel és az FC Barcelonával a játékos átigazolásáról.

A források azt állítják, a Manchester City áll a „pole pozícióban” Messi szerződtetését illetően, megelőzi az Intert, a PSG-t és a Manchester Unitedet, esetleg a Juventust.

A két olasz klub abban reménykedik, hogy Messi aktiválhatja a szerződésében szereplő elengedési záradékot, amely lehetővé teszi számára, hogy ingyen távozzon.

A Manchester City és a PSG a hírek szerint hajlandó lenne fizetni, de 100 millió eurónál többet nem. Adna viszont még játékosokat.

Egyelőre háború dúl a Barcelona és Messi között, a játékos szeretné, ha sikerülne békésen megállapodni. Ezért is indítványozott találkozott a klub vezetőivel, de azzal a feltétellel, hogy azon ügyvédei is jelen lehetnek. Josep Maria Bartomeu elnök ellenben állítólag csak akkor tárgyalna, ha a beszélgetés témája Messi szerződéshosszabbítása.

Infostart nyomán