Közösségi oldalak

Hírek

Volt élettársát bántalmazta egy férfi Gyomaendrődön

Volt élettársával szeretett volna beszélni egy férfi Gyomaendrődön. A nő nem akarta, hogy bemenjen a lakásába, volt párja azonban bement és bántotta őt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyosan megsérült egy nő 2021. július 26-án Gyomaendrődön, miután volt élettársa bántalmazta. A férfi helyre akarta hozni a kapcsolatukat, ezért ment fel hozzá. A nő ugyan kinyitotta az ajtót, de nem akarta beengedni, de volt párja mégis bement hozzá és összevesztek.

A szóváltás közben a férfi megszorította a nő nyakát, majd amikor a nő a lépcsőházban segítségért kiabált, úgy belökte őt a konyhába, hogy nekiesett egy széknek és elesett. Ezután földhöz vágta a nő telefonját. A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az ügyben indult nyomozás során a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 25-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.