2021.04.14 03:04

VolNER arra a Szent Korona védelmére hivatkozott, amire esküt tett, de simán megszegte!

A kormány házi ellenzékének számító Mi Hazánk Mozgalom képviselőjének nem volt elég, hogy Facebook-posztban ment neki a rabszolgatörvény ellen tüntetőknek.

Nem, Volner János fontosnak érezte, hogy Mészáros Lőrinc tévéjében is megfenyegesse a “békésen álló”, “túlságosan is türelmes, nagyon visszafogott” rendőrökre támadó, “anarchista jeleket lengető csoportokat”:

“Ha azt látjuk, hogy a rendőrség nem lesz elegendő (…), a Szent Korona veszélybe kerül, vagy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget, ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre, és segíteni fogunk a rendfenntartóknak a rendteremtésben. Ezt körülbelül 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”

Volner János és a Mi Hazánk tehát pár bugyuta rigmus és néhány szánkó miatt halálos komolysággal veretné szét a kenyéradó gazdáik által bevezetett rabszolgatörvény elleni össztársadalmi elégedetlenséget.

Mi azért továbbra is reméljük, hogy a csürhének tüntetőknek tényleg sikerül “komolyabb eredményeket” elérnie a kormánnyal szemben, és a Fidesz által kitartott mandátumtolvajt nemhogy segíteni, de kiröhögni fogja a Betyársereg.