Varga Viktor hírhedt celeb is bemutatta, hogy mennyit fogott fel a vírusveszélyből

Varga Viktor Békés megyéből származó hírhedt celeb, Jézusnak öltözve nyalogatott egy kilincset, hogy bebizonyítsa rátermettségét a koronavírus ellen. A feltünési mániában szenvedő celeb Instagram-oldalára tette fel a „nemes” tettét bizonyító videót.

Varga Viktor hírhedt celeb Fotó: Instagram

Régóta ismerős az a taktika, hogyha valaki alkalmatlan arra, hogy pozitív tulajdonságokkal felhívja magára a figyelmet, akkor maradnak az ostobábbnál ostobább megnyilvánulások. Varga Viktor is ezt választotta, hiszen elsőnek Jézusnak öltözve vékony hangon elkezdett valamit nyávogni, majd felvett a Jézus-ruha mellé egy védősisakot is. Ezt követően elkezdte nyalni az ajtókilincset. A videó végén „hasznos tanácsokat” mond el a nézőknek arra vonatkozóan, hogy a vírust nem kell komolyan venni, mivel, hogy sokkal több és veszélyesebb halálos dolgokat csinálunk nap, mint nap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) által megosztott bejegyzés,

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!