Vágási Pál: Fájdalmas, de reális döntést hoztam!

Először is köszönöm Önöknek, nektek, a rám leadott 72 polgármesteri és 349 képviselői szavazatot. Sajnos nem lehetek tagja a képviselő testületnek, úgy gondoltam, hogy sok munka vár majd rám az ajtó mögött, de most azon nem tudok belépni

– nyilatkozta portálunknak Vágási Pál.

Fájdalmas döntést hoztam, mert csak így tud a lelkem megnyugodni és feltöltődni, felhagyok a közéleti szerepvállalásommal és politikai tevékenységeimmel. Hét év alatt nagyon sok munkát, energiát, pénzt és időt fektettem bele és most úgy érzem, hogy pihenésre van szükségem. Arra, hogy végre saját magammal is foglalkozzak.

Amikor valahonnan elveszünk valamit az máshonnan hiányozni fog és az elvett idő, amit erre fordítottam azt a szeretteimtől, családomtól, barátaimtól és a páromtól vettem el. Most pihenni fogok és számukra visszaadni valamit ebből, hogy több időt töltsek a szeretteimmel, családommal, barátaimmal és a párommal.

Köszönöm mindenkinek, aki végigkísért ezen az úton. Büszke vagyok Jobbik eleki csapatára, mert a semmiből csináltunk végig a kampányt. Köszönök mindent mindazoknak, akik bármilyen formában segítettek, biztattak, támogattak.

-zárta közleményét Vágási Pál