Ütközés súlyos sérüléssel

Hátulról nekiütközött egy személyautó egy lovas kocsinak Békés és Tarhos között. A hajtó leesett a bakról és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. június 15-én Békés megyében, a Békés és Tarhos közötti úton. Egy személyautó hátulról nekiütközött egy lovas kocsinak. A hajtó leesett a bakról és súlyosan megsérült. A személygépkocsi vezetője mikor észrevette, hogy előtte van a kocsi, fékezett és balra kormányozta az autóját, de már nem tudta elkerülni az ütközést.

Az autó jobb elejével nekiütközött a lovas kocsi bal hátsó részének. A férfi nem tartott kellő követési távolságot, ezért a rendőrség közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.