Ülést tartott a Párbeszéd Magyarországért párt Békés megyei szervezete

2019.08.09.-én pénteken, ülést tartott a Párbeszéd Magyarországért párt Békés megyei szervezete. Kiemelten foglalkoznak az önkormányzati választások előkészületeivel, különös tekintettel a Békéscsabán folyó ellenzéki összefogás jelenlegi állásával.

A Párbeszéd csak olyan összefogásban tud szerepet vállalni, ahol nem a régi, sok részben elavult pártértékek/érdekek számítanak, hanem a Békéscsabai emberek közösségének érdekei. Ehhez fiatal, új megoldásokra nyitott képviselőkre is szükség van.

Ebben találtunk partnerre a Demokratikus Koalíció, a Momentum, és a Jobbik szervezetével és civil szimpatizánsokkal. Sajnáljuk, hogy más pártokkal nem sikerült a megegyezés. Azt is sajnálattal tapasztaljuk, hogy ezért az ebben az összefogásban lévőket hibáztatják és támadják pár nyilatkozatban. Mi ezt nem fogjuk tenni másokkal! Nem a szervezetek iszapbirkózásáról kell szólnia a képviselő választásnak, hanem a város polgárai érdekeiről, életének, életkörülményeinek jobbá tételéről. A város versenyhelyzetének javításáról annak érdekében, hogy a megyei jogú városok sereghajtói közül előrébb léphessünk.

A megyei szervezet elfogadta az „Egységben Békéscsabáért” elnevezést a szövetségben induló pártok részéről. Továbbá elfogadta a polgármesterre, a képviselőkre és a listára tett javaslatot.

– áll a Párbeszéd Magyarországért Békés megyei alapszervezet portálunkhoz eljuttatott közleményében.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!