Újabb lebőgés: Majdnem 10 ember volt kíváncsi Toroczkaiék kampánynyitójára!

De sebaj, hiszen ezért feltehetően már komoly mennyiségű óriásplakátra számíthat a Fidesz szatellitpártjaként politizáló radikális formáció, írja a zsurpubi.hu


A kiskunhalasi Csipke Hotelben megtartott kampánynyitó rendezvényről készült fotók – az érdektelenségbe fulladt Magyar Szigethez hasonlóan – csúnya lebőgésről tanúskodnak. Egy kisebb társasház lakógyűlésén több ember van jelen, mint ahányan kíváncsiak voltak a mihazánkos rendezvényre. By the way: abban sem vagyunk biztosak, hogy a “tömegben” mindenki kiskunhalasi. Az mindenesetre tény, hogy a résztvevők száma alapján nem tűnne lehetetlen küldetésnek a közönség tagjainak egyenkénti lakhely-azonosítása…

Az a napnál is világosabb, hogy a Jobbik puccskísérletének kudarca fulladása után nem sokra futja a Novák Előd és Toroczkai László nevével fémjelzett pártformációnak, legutóbb például azzal kerültek be a hírekbe, hogy Boldog István fideszes képviselő Coca-Cola elleni kirohanását erősítve kólát locsoltak az aszfaltra, illetve olyan sikeresen torlaszolták el a cég dunaharaszti telephelyének egyik bejáratát, hogy egy másik kapun háborítatlanul közlekedtek ki-be és be-ki a kamionok.

A tülekedő tömeg (Fotó: halasmedia.hu)

A most bemutatott, sokak által csak Mckenzie (ejtsd: Mekkenzi) néven ismert mihazánkos polgármester-jelölt, Szabadi István 2017-ben még azzal próbálta felhívni magára a figyelmet, hogy saját pártot alapított Új Magyar Front Párt néven és boldog-boldogtalannak azt bizonygatta, hogy önállóan fogják átlépni a parlamentbe jutáshoz szükséges 5%-os küszöböt 2018 áprilisában. Nos, fölöslegesen keresné bárki is a párt képviselőit az országgyűlésben, ugyanis a nagy áttörés elmaradt. Annak ellenére, hogy a párt egyik képviselőjelöltje, Drotár Adrienn országos hírnévre tett szert unikális, minden eddigit alulmúló tévészerepléseivel, s amelyek hatásosan pörgették fel a választási hülyeségrollert, nagy örömet okozva ezzel a vicc, illetve a humor iránt fogékony választópolgárok számára. Nézzék csak!
A fenti videó alapján meglepetésnek semmiképpen sem nevezhető csúfos bukás után (0,01%) döntött úgy a politikai zseni szerepében tetszelgő Szabadi István, hogy feltörekvő karrierjét a Novák-Toroczkai-duó által vezetett Mi Hazánk Mozgalomban kívánja folytatni, amelyre a párt – feltehetően az emberi erőforráshiány mérlegelése után – a jelek szerint igent mondott.

Nemhiába, hiszen komoly ember a komoly embernek örül 😀 Nos, a kiskunhalasi kampánynyitó rendezvényről készült fotó alapján, hasonlóan komoly sikert könyvelhet majd el Kiskunhalason a Mi Hazánk Mozgalom, mint 2018-ban a méltán híres Új Magyar Front Párt. Persze jól tudjuk, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos, az ugyanis sokkal kifizetődőbb…

Alább pedig Szabadi István és Drotár Adrienn közös videóját tekinthetik meg, mindenképpen érdemes:Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!