Közösségi oldalak

Hírek

Ügyészségen az orosházi betörő ügye

Házakba tört be egy férfi Orosházán. A rendőrök elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene. Az ügyek vizsgálata befejeződött, az eljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

 

Öt helyről lopott 2021 szeptembere és 2022 januárja között egy férfi Orosházán. Először egy lakatlan ház bejárati ajtajának üvegét törte be és elvitt egy falra szerelt gázkazánt a hozzá tartozó rézcsövekkel együtt. Egy hónappal később egy lakóház egyik ablakát törte be, majd lopni próbált az épületből, de a tulajdonos tetten érte. Emellett volt olyan lakatlan ház, ahonnan két kerékpárt és egy gázpalackot, egy cég telephelyéről pedig zártszelvényeket és lemezeket lopott el.

Végül idén januárban egy felújítás alatt álló épületből vitt el vízmelegítőt, vezetékeket és csöveket. Az 59 éves orosházi férfit a rendőrség lopás kísérlet és lopás elkövetésével gyanúsítja. Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a büntetőeljárás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. március 21-én továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.