Közösségi oldalak

Hírek

Ügyészségen az ellenőrzéskor Békéscsabán elfogott, körözött drogos 32 éves férfi ügye

Bírósági elfogatóparancs volt ellene érvényben, kábítószer volt nála és fogyasztott is belőle. Így akadt fenn egy férfi egy rendőri ellenőrzésen, Békéscsabán. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Toldi utcában 2021. augusztus 4-én 17 óra körül igazoltattak a rendőrök egy 32 éves férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett a rendőrök a ruhájában alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak, valamint az elvégzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

A szakértői vizsgálatok eredménye is azt igazolta, hogy a békéscsabai férfi fogyasztott kábítószert, és a tőle lefoglalt őrlemény is annak minősül. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. január 3-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.