Ügyészségen a vésztői verekedők ügye

Két férfi verekedett össze Vésztőn, az egyikük eszméletét vesztette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Garázdaság bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség két férfit, mert Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában 2020. július 5-én, hajnalban szóváltás után összeverekedtek. Egy sörözőből tartottak hazafelé, de az utcán vita alakult ki közöttük. A 38 éves férfi egyszer arcon ütötte a 20 éves férfit, ezután megbeszélték, hogy máshol intézik el a nézeteltérésüket.

Együtt indultak tovább, de útközben az idősebb férfi ismét megütötte a fiatalabbat, aki eközben a földre rántotta, és ütlegelni kezdte a 38 éves férfit. A bántalmazott férfi eszméletét vesztette, és könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. szeptember 18-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!