Közösségi oldalaink

Hírek

Ügyészségen a végegyházi halálos baleset ügye

Végegyháza külterületén áttért a szemközti sávba egy személygépkocsi és összeütközött az ott érkező autóval. A frontális karambolban egy férfi életét vesztette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Halálos közlekedési baleset történt 2019. február 4-én 8 óra 20 perckor, Végegyháza külterületén. Egy veszélyes útkanyarulat táblával jelzett jobbra ívelő kanyarban a nedves úton egy személygépkocsi vezetője fékezett, majd járművével áttért a menetiránya szerinti baloldalra és összeütközött egy neki szemből érkező személyautóval. A balesetben az utóbbi, vétlen személygépkocsi utasa életét vesztette, a vezetője pedig súlyosan megsérült.

Az ellenkező sávba átsodródó autó vezetőjét is súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. A férfi, aki a rendőrségi vizsgálat eredménye szerint nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően vezetett, elismerte felelősségét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. szeptember 2-án továbbította az ügyészségre.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!